top of page
IMG_7737-kopi-8.jpg

JACOB FALK

underviser i guitar, el-bas, band, musikkarrusel. Jacob er uddannet ved Rytmisk Musikkonservatorium i 2008 med diplomeksamen i guitar og musikpædagogik. Han har undervist børn fra 0.- til 9.klasse på Busses Skole i instrumenter som guitar, bas, trommer, band, musikkarrusel og studieteknik siden 2005.

Jacob har i årenes forløb spillet med en bred vifte af bands og genre (fra rock/pop, Jazz, Folk til avantgarde) og har turneret i Sverige, Italien, Holland, Tyskland, Polen og Danmark med Indie rockbandet Kandy Kolored Tangerine, Lovespeed og Tesco Value.

Desuden har Jacob åbnet Orange Scene på Roskilde Festival med Ichsel Tachsel i 2005.

DAVID BESIAKOV

underviser primært i trommer, men også i musikkarrusel og bas. 

David har spillet trommer så længe han kan huske og har levet som professionel musiker i 10 år.

David har spillet med mange kendte danske jazznavne som: Tomas Franck, Christina von Bülow, Ben Besiakov, Carsten Dahl, Niels Jørgen Steen, Bo Stief, Anders ’AC’ Christensen m.fl. men han spiller også i afrobeat-bandet: Black Money Orchestra og rocktrioen: The Nest.

David har undervist i 5 år, både som privatlærer og på forskellige skoler.

Om sin undervisning siger David: ”Mit mål som underviser er at inspirere eleven til at ville udvikle sig. Trommer er sjovt!”

TOM MORIIS

underviser i klaver og guitar for. Tom er uddannet på ASU School of Music (Arizona) Desuden har han modtaget soloklaverundervisning fra

diverse kapaciteter indenfor faget gennem årerne (Ole Kock Hansen, Jørgen Emborg m.fl.)

Tom har spillet og sunget i bands som Pockets og Kandy Kolored Tangerine og han er aktiv sangskriver for danske og udenlandske artister. Han underviser også i sangskrivning på konservatorier, aftenskoler og i KODA-regi.

Tom har undervist i Busses Skoles Musikkreds siden 2012.

Om sin undervisning siger Tom: ”Alle elever er forskellige, så jeg tager altid udgangspunkt i den enkelte elevs ønsker og forudsætninger”.

CARSTEN LENDER

underviser i sang, klaver, trommer og musikkarrusel. Carsten er uddannet på Rytmisk Konservatorium i Esbjerg med trommer som hovedfag .Han har fået undervisning i trommer af mange forskellige bl.a. Thomas Blachman.Carsten spiller i mange forskellige sammenhænge og har bl.a. spillet med Carsten Dal, Henrik Gunde (DR Bigband) og Peter Rosendal m.fl.Som sanglærer underviser Carsten i en teknik, der hedder “SLS”, som bl.a. Stevie Wonder, Prince, Ray Charles og mange flere har fået undervisning i. Carsten har undervist i Busses Skoles Musikkreds siden 2008. Om sin undervisning siger han: “Det er vigtigt at eleven udvikler sig og er tryg og glad i undervisningen”.

OLIVER LÜBBERT

Underviser i sang og guitar.

Oliver er 27 år og bor i København og er oprindeligt fra Lynæs i Nordsjælland,

han er dansk sanger, sangskriver og har i årevis spillet koncerter rundt omkring i Danmark. I december udsendte han sin debutsingle "På Vingerne" som endte som ugens ’’Hit’’ på p4 og strøj til tops på spotify viral chart og ’’nye danske hits’’ mv.

Han har bl.a. skrevet titelmusikken til en børneserie på DR til programmet

’’Døden og Jeg’’. Han har arbejdet sammen med andre artister/producere fra den danske musikscene, bl.a. Chief 1 og Johnny Voss fra ’Kliché’ og modtaget

sangcoaching fra Sanne Gravlund. Han har læst på Oure Contemporary Music og på sangskriver linjen på DRH og musik+.

Undervisning er, at give lysten videre til at blive ét med musikken og udvikle

modet til at spille, synge og komponere sine egne sange.

HANS-JACOB
CHRISTENSEN

Hans-Jacob Christensen underviser i guitar og el-bas. Hans-Jacob er uddannet i Musikvidenskab på Københavns Universitet.
Han har undervist på Busses Skoles Musikkreds siden 2005 og underviser desuden i Lejre musikskole og på L.O.F. i Slagelse.
Hans-Jacob har spillet i utallige sammenhænge og orkestre. P.t. i Funk/Disco/Soul orkesteret
DiscoSOULution, i et partyband og som solo-guitarist til receptioner og lign.
Hans-Jacob siger om sin undervisning: “Undervisningen tager udgangspunkt i den enkelte elevs alder, behov, ønsker og kunnen, med vægt på at udvikle elevens musikalitet og musikglæde. Vi vil komme omkring rytme/hørelære, tabulatur, nodelære, becifringer og
improvisation, og bevæge os rundt i forskellige stilarter”.

LINE EKMAN

underviser i sang, klaver og kor / vokalgruppe. Line er uddannet i Musikvidenskab med profil i musikledelse. Hun har desuden taget en efteruddannelse i Anne Rosing Metoden, som hun også anvender i sangundervisningen.
Line synger i mange forskellige sammenhænge, bl.a. Pink Floyd Project, som hun har turneret rundt i Danmark og udlandet med. Line har undervist i Busses Skoles Musikkreds siden 2009.

LARS CHRISTIAN KORTHOLM

er daglig leder af Busses Skoles Musikkreds. Lars Christian er uddannet i Æstetik og Kultur fra Aarhus Universitet. Han har en fortid som professionel musiker i bl.a. bandet Sticks ’n’ Fire. Lars Christian har desuden arbejdet som musiklærer og efterskolelærer inden han i 2007 blev ansat som lærer på Busses Skole. I 2008 blev han ansat som daglig leder af Busses Skoles Musikkreds. Om sit arbejde siger Lars Christian:

”Jeg er stolt over at stå i spidsen for et hold af dedikerede og yderst kompetente musiklærere.

De er virkelig i stand til at formidle musikglæde til eleverne, men udover det, giver de eleverne udfordringer, der kræver koncentration og fordybelse, og de viser, at man ved fælles hjælp kan klare de udfordringer, der er ved at forbedre sig musikalsk. Disse kompetencer er gavnlige for eleverne og kan bruges i mange sammenhænge.”

bottom of page