top of page

Busses Musikskole i Gentofte Kommune er en musikskole for alle interesserede børn og unge under 25 år. Vi tilbyder undervisning i guitar, el-bas, ukulele, trommer, klaver, sang, band, musikproduktion samt musikkarussel, hvor man kan afprøve flere forskellige instrumenter. 
Alle vores lærere er musikuddannede og udøvende musikere.
Busses Musikskole vil, igennem større musikforståelse og engagement, give børn og unge mulighed for at udtrykke sig kreativt, få nye venner og måske forfølge drømmen om en dag at blive et navn på den danske og/eller internationale musik og teaterscene.

EVENTS & ARRANGEMENTER I LØBET AF SÆSONEN:

 

Vinterkoncert - I løbet af vinteren afholdes en mindre koncert med udvalgte elever, hvor alle andre interesserede er velkomne.


Juleafslutning - Klaverlærerne har tradition for at afholde juleafslutning med klaverspil og julehygge en eftermiddag i ugen inden juleferien. Familie og venner er meget velkomne. 

Sommerkoncert - Skolen afholder hvert år en koncert for alle musikinteresserede. Det er en afslutningskoncert for de af musikskolen deltagere, der har lyst til at spille for og med de andre.

bottom of page