Til forældre samt medlemmer af henholdsvis:

SKOLEKREDSEN, 
BUSSES SKOLES FORÆLDREFORENING
og BUSSES SKOLES MUSIKKREDS

Som tidligere varslet i nyhedsbrev fra bestyrelsen og det seneste bestyrelsesreferat fra d. 8.3.2021 havde vi håbet, at kunne afholde generalforsamlingen torsdag d. 15.04. kl. 19.00. Bestyrelsen har dog valgt at udskyde den til tirsdag d. 15. juni 2021 af hensyn til den aktuelle COVID-19 situation med dertilhørende restriktioner jf. udmelding fra Børne- og ungeministeriet (se herunder) samt gårsdagens udmelding vedr. forsamlingsforbud. 
Det er selvfølgelig beklageligt, men vigtigt at vi tager alle forholdsregler alvorligt. Vi håber på forståelse for denne beslutning.

Venlig hilsen

Bestyrelsen og Mikkel S. Nielsen


​​​​​​​Hvad skal en fri- eller privatskole, en efterskole eller en fri fagskole gøre i forhold til afholdelse af generalforsamling?


De helt særlige omstændigheder vedrørende coronavirus betyder, at bestyrelsen kan udskyde generalforsamlingen. Bestyrelsen må herefter indkalde til generalforsamling med det vedtægtsbestemte varsel, når det igen kan anbefales at være forsamlede i store fora.

Den nuværende bestyrelse er fungerende, frem til en ny bestyrelse er konstitueret.
Der kan være helt særlige tilfælde, hvor generalforsamlingen ikke umiddelbart kan udsættes, for eksempel hvis generalforsamlingen ifølge vedtægterne skal godkende skolens årsrapport. I sådanne tilfælde kan det være en mulighed at afholde generalforsamling digitalt, anvende fuldmagt eller brevstemme.

Hvis generalforsamlingen ikke kan afholdes, og denne ifølge vedtægterne skal godkende skolens årsrapport, kan bestyrelsen i stedet godkende årsrapporten.

LINK - Børne- og undervisningsministeriet 

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon

© 2019 by BUSSES SKOLES MUSIKKREDS